Vores boligmarked i perspektivkassen

Denne blog handler om vores boligmarked. På godt og ondt.

 

Boligmarkedet er dynamisk og har gennem de senere år på visse områder været udsat for store forandringer og udfordringer.

 

På området for ejerboliger kan blandt meget andet nævnes, at forbrugerbeskyttelse er kommet i fokus, at der er opstået betydelig interessesammenfletning blandt de institutioner, der finansierer og i øvrigt optræder som aktører på boligmarkedet samt at der er sket en ændring i rådgiverbalancen mellem køber- og sælgerrepræsentanterne.

Kbh

Luftfoto over del af København. Lånt fra byoghavn.dk

 

På lejeboligområdet er alt sådan set ved det gamle. Her kommer jævnligt uigennemtænkte lappeløsninger, der primært er båret af angst for at træde lejerbevægelsen over tæerne.

  

 

awmini

Anders Welding

Om Anders Welding

Min baggrund for at skrive blogindlæg her er, at jeg til dagligt virker som BOLIGadvokat i Advokatfirmaet WELDINGS og yder rådgivning fra vores kontor på Amagerbrogade ved Sundbyøster Plads på Amager.

 

Jeg er i tæt berøring med boligmarkedet og boligforhold. Dels i kraft af mit virke som advokat, hvor mit kerneområde er bolig og fast ejendom, herunder spørgsmål vedrørende lejeforhold, men også i kraft af min brede erfaring med boligpolitiske spørgsmål og reglernes indhold.

 

Jeg bliver tit præsenteret for spørgsmål om vores boligmarked og boligforhold. Og jeg bistår ofte med rådgivning om bolig. Mine aktiviteter rejser ofte generelle spørgsmål, og jeg forsøger gennem denne blog at publicere indlæg, der belyser forholdene. Er der en rimelig balance i forholdet mellem ejer og lejer, mellem køber og sælger, mellem finansieringinstitut og låntager, mellem forsikringsselskab og forsikringstager?

 

Mine synspunkter vil jeg uddybe på denne blog, og jeg modtager meget gerne dine kommentarer.

 

Abonner på nye indlæg og kommentarer


Se mere om Advokatfirmaet WELDINGS, CVR-nr. 33 29 15 07